HURRÁ!!! ONLINE OKTATÁS-SOROZAT DÖMBIVEL


Kedves Olvasók!

Dömbi fantasztikus(és ma igen népszerű) találmánya, az online oktatás ezen az oldalon, jelentem kitűnőre vizsgázott.Csekély befizetett összeg ellenében, több héten keresztül kaptam mind gyakorlati,mind tárgyi tudást.
A tanfolyamok az  internet segítségével élőben valósultak meg.Sehova nem kellett mennem,a saját konyhámban,a saját eszközeimmel valósulhatott meg mindaz,amit szerettem volna megtanulni.Valljuk be,nekünk,akik gyerekekkel otthon vagyunk,szűkösek az anyagi lehetőségeink és a mozgásunk is viszonylag korlátozott.Ezért is tartottam nagyszerű ötletnek,hogy csekély szabadidőmben otthon tanulhatok.Előre egyeztetett időpontban Dömbi egy gombnyomásra megjelent képpel és hanggal a lakásomban.Annyi mindent szerettem volna megtanulni,bevallom csapongtam az ötleteimmel,mikor Dömbi mérsékletre intett,és szép sorjában,az alapoknál kezdve, elkezdte átadni nekem tudását.
Ismerve nagy szappankészítő gyakorlatát,a szappanokkal kezdődött az oktatásom.A bevezető előadásban elmondta,hogy milyen eszközökre és alapanyagokra lesz szükségem az alaprecept elkészítéséhez,melyek beszerzési forrását sem tartotta titokban.Miután mindent jól átrágtunk az elméletből és megbeszéltük a következő oktatás időpontját,elköszöntünk egymástól,de bevallom ,ahogy kikapcsoltuk a gépet máris hiányzott az a humor és jókedv,ami belőle árad.
Elszaladtam bevásárolni,és vártam a következő órát,mint gyerek koromban a Tálapót.
A második órán aztán belecsaptunk a gyakorlatba.Mindent kikészíttetett velem a kezem ügyébe és elkezdett dirigálni(aki ismeri Dömbit,tudja miről beszélek) a következő képpen:-Tedd át a bal kezedhez,..nem jó,húzd közelebb,...na látod ,megy ez neked.Ilyen és hasonló insrtukciók után megszületett az első,tökéletes, formába öntött szappanka.A másnapi szeletelésnél is bábáskodott,(naná,hogy Ő is kíváncsi volt!)
Az illóolajok sokaknak okoznak meglepetést a szappanban,de Dömbinek erre is van kipróbált, tuti ötlete.Így többé nem kell reszketnem,hogy menet közben betondarabbá válik az éppen keverés alatt lévő masszám.
Szép sorban,pár hét alatt(ahogy időnk engedte)kitanulhattam a saját eszközeimmel,a saját otthonomban,csekély anyagi ráfordítással a szappankészítés alapvető fortélyait,és egyéb titkos praktikákat,amiket csak Ő ismer.
Persze a tanulás egy örök folyamat,annyi mindent szeretnék még megtanulni Tőle,úgyhogy gyakori vendéggé vált nálunk Dömbi. Jelentem mindenkinek,akinek kevés szabadideje van és nem tud,vagy nem akar kimozdulni otthonról,illetve korlátozottak az anyagi lehetőségei az nyugodtam vegye fel vele a kapcsolatot,nem fog csalódni.Ezért az összegért amit be kellet fizetnem,igazi családi,jókedvű egyéni oktatás kaptam!

MUKI
Mellékelem az első online oktatással készített szappanomat.






9 megjegyzés ehhez: "HURRÁ!!! ONLINE OKTATÁS-SOROZAT DÖMBIVEL"

  1. És velem mi lesz????? Én már le vagyok....?????
    Megjegyzem nem tudtam Muki fotóit megnézni!

    Kismaccs!

    Viccelsz??? Gyere bármikor, már hiányoztál.
    Csodás dolog ez a skype, nagyon jókat bandázunk még ilyen távolságból is. Én se gondoltam, hogy ilyen szuperul működik a távoktatás. Most volt 2 tortás tanoncom, ügyesek voltak, gyönyörű lett a tortájuk. Megfűzöm őket rakjuk fel az ő munkájukat is.
    Puszi, Dömbi

    Névtelen :

    Szia Kismaccs!
    Nyugodtan csatlakozz az online távoktatás programba.Én most tartok a 7.leckénél,és nagyon jól működik minden.
    Dömbi! A tortákra én is kíváncsi lennék!Sütőtanfolyam is van,vagy csak lesz?Van még hely?Köszönöm
    Muki

    Muki!
    Van tortázós tanfolyam is, de ez alapvető sütési tudást feltételez.
    Időpontot tudunk egyeztetni, csak jelentkezz bátran.

    Drága Dömbi, becsatlakozhatok? Ugyan én nem itthon termelek, meg a laptopom is rossz, de amikor megjavul és tudom vinni a műhelybe (és skype is lesz rajta!), akkor engem is vegyél kérlek a szárnyaid alá. :))
    Én kedd és csütörtök délutántól vagyok benn, 14 órától estig.
    Ne haragudj, hogy az emailre még nem írtam, nagyon jól esett amiket mondtál.
    Az első két képen van amit Muki csinált? Fantasztikusak.
    puszi
    zsaki

    Szia Zsaki!
    Természetesen,szólj ha aktuális lesz, a részleteket mailban megbeszéljük.

    Ki árulja el hogy lehet a tanfolyamra jelentkezni?

    Szia Márta!
    Az oldal tetején katt a megrendelés/kapcsolat-ra.
    Ha nem sikerül, szólj, segítek.
    Dömbi

    The appearance of Connectivity Issues or “Connection Error” in Gemini
    Is connectivity issues troubling you and you are on a search to find the perfect solutions in order to deal with such errors? Under such situation, you can always connect with the team of professionals who knows nitty-gritty about Gemini and can easily operate all the problems in a plain-sailing manner. Dial Gemini support number and get an accessible solution so that you can get rid of errors immediately. The team of professionals is there at your system to help you out from the issues that create trouble and find all the remedies that are required to resolve the issues
    Website: https://www.cryptophonesupport.com/exchange/gemini/

Megjegyzés küldése