Szappan profi bokszolónak

Nagyon kedves barátunk kért tőlem szappant, levendula illattal. http://szilibox.hu/hu/ itt olvashattok róla többethttp://szilibox.hu/hu/
Sokszor járok úgy, mármint a szappanjaim, hogy díszként üzemelnek, nem akarják rendeltetés szerűen használni, mert szép, illatos, el ne fogyjon. Pedig ezért van.

Bár hiú reményeim nincsenek, hogy Isti viszi magával kis fedeles tartóban edzésre, vagy a következő profi meccsére és zuhanyozni csak evvel lesz hajlandó, de remélem otthon azért majd használja, és szól ha utánpótlás kell.
Isti kapja a lilákat levendulával, fehér agyaggal, hogy  meccs után gyorsabban regenárálódjon a bőre.Párja,  Dia a sárgákat körömvirággal, és kamillával, olyan olajokkal, hogy tündéri selymes bőre legyen tőle. Illóolaj nincs benne, mert a nőcik úgyis használnak parfűmöt.
Szerintem megvan a nyerő páros. A két szappan, és akik kapják.

Remélem ha idejük engedi, írnak ide véleményt.

9 megjegyzés ehhez: "Szappan profi bokszolónak"

  1. Névtelen :

    Gyönyörű színük van!Csak nehogy lenyugtassa a kedves boxoló barátodat annyira a levendula,hogy meccsen csak simogatni legyen képes az ellenfelét!
    Bikaszem

    Bikaszem,
    nem olyan családból származik hi-hi.
    A színe tényleg gyönyörű, a barátnőm küldte a festéket.

    Névtelen :

    Kedves Dömbi!:-)
    Elérkezett a pillanat,hogy véleményezzük a Tőled kapott ajándék szappanokat..:-) Akár hiszed,akár nem, Istit (és persze engem is)annyira megnyerték a kis "alkotásaid",hogy edzésre is magával viszi őket! Legyen este vagy reggel, tusolás Dömbi féle levendulás szappanjával vagy épp a kék agyagossal, bőrét puhává,bársonyossá teszi. A körömvirágos-kamillás nagyon jó hatással van az én vegyes arcbőrömre!!Külön kis tartót kaptak a fürdőszobánkban:-) Na és hadd ne mondjam,hogy a sós és a sóval kombinált szappan ajándékaid rendszeres résztvevői a szaunázás ceremóniánknak,ugyanis amellett,hogy a só jótékony hatással van bőrünkre,kitűnőek peelingként is!!
    Egy a baj velük,egyre kisebbek és kisebbek lesznek,majd egyszer csak elfogynak..:-) Épp ezért újra és újra feltöltjük készleteinket Dömbiéknél,mikor arra járunk!:-)
    Csak ajánlani tudjuk mindegyiket másoknak is,ugyanis amellett,hogy ezernyi jótékony hatásuk van, Dömbi annyira szuper külsőt varázsol szappanjainak,hogy néha akár azt hinné az ember,hogy valami sütemények, és a legszívesebben beleharapna!:-)
    Ajándékozni valami jót,hasznosat szívből a legszebb dolog és a legjobb érzés...kapni meg a legeslegjobb, úgyhogy nagyon-nagyon köszönjük Dömbi!!
    A profi bokszoló: Szili István Spartan és barátnője, Dia

    Isti, és Dia!
    Ezen igazán meghatódtam, pedig ismertek, nem jellemző rám.
    Hi-hi!
    Ezért kaptok az új csillagos szappanomból, gyertek járjatok erre gyorsan. Abból csak 10 darab készült, kizárólag sportolóknak.

    Istenek ugye nem piros a boxkesztyűje? (mondom nem piros!!!)

    Névtelen :

    A profi boxolók ha Istenek,bizony piros a boxkesztyű!
    Katalin

    Katalin,
    most, hogy mondod, megjött az ihlet, egye fene, legyen piros az a boxkesztyű!

    De csak az egyik!

    Egyébként látjátok, eddig tart egy profi sportolóból Istent csinálni!
    Még 10 perc se telt el, és jött 3 mail is, hogy elírtam, vagy nem is spártai, hanem isten a fiatalember?

    Névtelen :

    Dömbi!:-)

    Örülünk neki,hogy szívesen és meghatódva(ami tényleg nem jellemző Rád:) )fogadtad véleményünket,de őszintén írtuk...:-)
    Isti a SPÁRTAI, aki egyelőre nem Isten,de bokszisten válhat még belőle:))(Dömbi elírásából adódóan hamar azzá vált):) bokszkesztyűje nem mindig piros,van neki kék,ezüst,fekete,fehér,mindenféle színű..Igazából attól függ,hogy meccsen épp melyik sarokban áll és milyen márkájú kesztyűt húznak a kezére neki és ellenfelének..
    Csillagos szappan alkotásodból szívesen elcsípünk egy darabkát,bár én nem sportoló vagyok,de a kedvesem biztosan megosztozik velem majd rajta;-)
    Jövünk hamarosan!!Sok puszi:Dia és Isti

    Dömbikém!
    nem ismerek rád!Még mindig nem alkottad meg azt a piros boxkesztyűt?Kíváncsian várom!
    Kinga

Megjegyzés küldése