Csalán, zöld agyaggal



A szokásos zsírok, olajok, zöld agyag, kaolin, csalán macerátum, és a zöld réteg, csalánpor.
A teteje halvány zöld, de majd még megdizájnolom, mert úgy néz ki, mint amire véletlenül ráborult a hűtőből a mirelit zöldborsó.
Egyébként az elválasztó csík, csalán! Ezt a trükköt majd szabadalmaztatom. Életben gyönyörű szép, és már nem fog megbarnulni, pedig papír forma szerint kellene.

4 megjegyzés ehhez: "Csalán, zöld agyaggal"

  1. Na majd én írok neked kommentet is, ha csak ez köll':-).

    Akkor is ez a zöldborsós a kedvencem:-). Ezt a márványozóst meg kell tanulnom, a Murmi szappannál is nagyon tetszik.

    Kedves Dömbi!
    Gratulälok a szappanjaidhoz,ez a csalänos különösen tetszik! Nagyon szep a märvänyozäs, a tortänäl szinten:)Kiväncsian värom az uj bejegyzeseidet...üdv.Judit

    judwil, köszönöm szépen,igazán jól esik.

    Bernadette,köszííííííííííí!Kössünk üzletet, Te megtanítasz 1-2 dologra a gépen, én meg a márványozásból adok külön leckét?
    Ha van egy csöpp eszed, nem fogadod el az ajánlatot! Nyehehe...

Megjegyzés küldése