Csalán, zöld agyaggal
12/01/2010
Drachenkopfhändler
,
gyógyfüves
,
4 megjegyzés
A szokásos zsírok, olajok, zöld agyag, kaolin, csalán macerátum, és a zöld réteg, csalánpor.
A teteje halvány zöld, de majd még megdizájnolom, mert úgy néz ki, mint amire véletlenül ráborult a hűtőből a mirelit zöldborsó.
Egyébként az elválasztó csík, csalán! Ezt a trükköt majd szabadalmaztatom. Életben gyönyörű szép, és már nem fog megbarnulni, pedig papír forma szerint kellene.
Na majd én írok neked kommentet is, ha csak ez köll':-).
Akkor is ez a zöldborsós a kedvencem:-). Ezt a márványozóst meg kell tanulnom, a Murmi szappannál is nagyon tetszik.
Kedves Dömbi!
Gratulälok a szappanjaidhoz,ez a csalänos különösen tetszik! Nagyon szep a märvänyozäs, a tortänäl szinten:)Kiväncsian värom az uj bejegyzeseidet...üdv.Judit
judwil, köszönöm szépen,igazán jól esik.
Bernadette,köszííííííííííí!Kössünk üzletet, Te megtanítasz 1-2 dologra a gépen, én meg a márványozásból adok külön leckét?
Ha van egy csöpp eszed, nem fogadod el az ajánlatot! Nyehehe...